Kypr | Jižní Kypr | Larnaca

HENIPA

    Hodnocení našich klientů

    út 30.9.2014
    "pohodová dovolená"
    8.5
    Dobré místo na klidnou dovolenou,krásné výlety,příjemná výhoda pro turisty bez znalosti řečtiny či angličtiny je možnost domluvit se i rusky,nevýhodou je rušná ulice před částí hotelu
    8
    "Poloha a pláž"
    "Larnaka,Henipa"
    9
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "***,bazén,herny,bar,krásná jídelna"
    9
    "Služby a personál"
    "milý personál"
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "strava dobrá,hudba,možná v plné sezoně více možností ke sportování,nám stačí příjemně mělké moře s písečným dnem"
    út 31.8.2010
    "Hotel střední kategorie"
    8.5
    Hotel odpovídající své kategorii
    8
    "Poloha a pláž"
    "oblázková"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "kvalitní služby"
    10
    "Služby a personál"
    "Kvalitní"
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava výborná"
    út 31.8.2010
    "Nádherná dovolená"
    8.5
    Krásná dovolená v příjemném hotelu a v krásné lokalitě.
    4
    "Poloha a pláž"
    "Pláž je jediná slabina, ale dají se využít pěkné pláže přímo ve městě a nebo pláže na opačnou stranu několik set metrů od hotelu směrem na Agia Napu."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Kvalitně vybavený hotel po všech stránkách."
    10
    "Služby a personál"
    "Personál velmi ochotný od pokojských až po vedení hotelu."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava vynikající s velkým výběrem jídel, ovoce a zákusků. Sportovní vyžití individuální - několik bazénů, osvětlený tenisový kurt, stolní tenis, fitnes, sauna apod."
    út 31.8.2010
    "50:50"
    5.34
    Po výměně pokoje lze říci, že za slušný peníz lepší stanard. Pouze si musíme zvykat na azbuku všude okolo nás.
    6
    "Poloha a pláž"
    "Není u pláže (cca 250m) přístup k pláži přes velmi frekventovanou silnici (semafóry). Větší oblázky. Ideální trávit čas u bazénu a k moři si vždy jen odskočit vykoupat se. Voda v moři zatím nejteplejší co jsme zažili ale žádné opravdu žádné ryby v něm."
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Některé pokoje na hlavní budově katastrofální ani ne jedna *. Vždy to zkoušejí, nicméně po výměně do bugalovu na zahradě = lepší standard."
    4
    "Služby a personál"
    "Personál celkem příjemný a ochotný. Pozor při příjezdu v noci není co pít,v hotelu je vše zavřeno. Doporučuji si koupit pití po příletu na letišti, a nebo je nonstop malý krámek asi 1km po hlavní silnici. Byli jsme absolutně dehydrovaní a nikdo Vás na to neupozorní! Při půjčení auta Vás možná oberou o plnou nádrž, zkontrolujte si ji, resp. dojeďte ji hned doplnit a reklamujte u delegáta. Nám předali o 20L méně a míto 600km jsme na ni ujeli jen 350km!!!"
    "Zábava, sport, strava"
    "Hoteloví večerní zpěváci - kdyby nebyli nic by se nestalo. Sport pouze tenisový kurt, ale pěkný a osvětlený. Pro děti venkovní prolézačka a klouzačka. Strava: snídaně stále stejná a večeře též málo pestrá, téměř žádná ryba, jako bychom nebyli na ostrově."
    út 31.8.2010
    "HENIPA potěší méně náročné dovolenkáře !!!"
    6
    Je potřeba počítat s tím, že *** hotel na Kypru má jiné paramatery než *** hotel na Kanárech nebo v jiných turisticky preferovaných oblastech. Někdo vady přejde mávnutím ruky, někdo se dokáže rozčilovat šlendriánem po celoui dobu pobytu. Ale ostrov jako takový všechno vynahradí :-)
    8
    "Poloha a pláž"
    "Věděl jsem, že pláže u Vorokliony jsou kamenité, jen ten údaj 150 m od hotelu je trochu zavádějící. Díky absenci přechodu nebo podchodu hlavní lisnice do Larnaky se k pláži a od pláže dosti nebezpečně přechází !!! CROWN RESORT se již leta snaží zjendat nápravu, tak třeba příští sezonu se to změní ...."
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "HOTEL se skládá ze 2 samostatných ubytovacích jednotek = samotný hotel s restaurací z roku 1979 a bungalovy z roku 2008. Bohužel je to na interierech pokojů radikálně poznat. Nejvíce by stála u hotelových pokojů za renovaci koupelna a vzduchotechnika (klimatizace je poněkuď hlučnějšího ražení) Pokud se Vám "poštěstí" vyfasovat pokoj na straně budovy k rušné silnici, budete naštvaní že máte pod balkonem pražsku Legerovku... Pokd ale budete mít pkoj s výhledem do resortní zahrady s atrakcemi, tak to bude parádní dovolená. No a jestli si rovou zařídíte ubytování v bungalovech, bude to bájo od začátku až do konce !!"
    4
    "Služby a personál"
    "Nevím zda byl personál již vyčerpán a v závěru sezony trpěl rozčarováním z naplněného hotelu, každopádně problém bylo všechno od vypujčení rozdvojky do zásuvky (na Kypru jsou zásuvky britského typu = tříkolíková zástrčka), úklidu pokoje (za celý pobyt neutřený prach na nábytku a nevyměnené ručníky, poradění kde koupit poštovní známky až po vysvětlení proč neteče voda v koupelně(lokální výpadek ve Vorkliony). Restuarační personál tvořený brigádníky z Rumunska se projevoval chaotickým jednáním a člověk se musel chovat velmi asertivně, když se snažil počtvrté vysvětlit anglicky že by chtěl donést ubrousek :-("
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "1) Veškeré zábavní atrakce jsou moderní a ani při plném hotelu nebyla v resortních vodních bazénkách šlapanice :-) Moře krásně čisté a teplé. Kamenité pláže sice neposkytnou prostor na beach-voleyball, ale zase si člověk může večer užít při hudebních kyperských produkcích !! 2) Pro sportovce jsou k dispozici venkovní tenis. kurty s pevným povrchem, ping-pongový stůl, biliár, sauna, fitnes-centrum a v rámci animovaných programů vodní cvičení v bazénu 3) Strava v rámci polopenze dostačující, hlady nikdo netrpí a nepestrosrt pokrmů se bohužel u ***hotelu musí tolerovat. All-inclusive není v tomto hotelu moc běžné, takže na obědy a svačiny se sejde v restauraci tak 4-5 hostů :-) Co mne ale překvapilo, byla absence nápojů u večeře( u snídaně naopak velmi pestrá nabídka teplých i studených nápojů). Pití k večeři bylo třeba obejdnat extra u barového personálu a pochopitelně jej doplatit...."
    ne 31.5.2009
    "Báječná dovolená"
    8
    Velká spokojenost s báječnou dovolenou.
    6
    "Poloha a pláž"
    "Poloha hotelu jen přes rušnější silnici, čistá pláž a krásné koupání. Lehátka a slunečníky z hotelu však nejsou k dispozici, pláž je poměrně úzká, restaurace zde je, ale my jsme v rámci all inclusive pobývali u hotelu a chodili si do moře jen zaplavat."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Odpovídá 3*, lepší jsou pokoje k bazénu než do silnice. Je tam dosti hluk. V pokoji jste ale jen na přespání a vnoci jezdí auta minimálně. Prostředí dvou velkých bazénů u hotelu je však k nezaplacení, to co nenajdete u moře, je vše tady na dosah. Nespočetné množství lehátek a slunečníků nebo i spousta stínících stromů Vám poskytne báječný odpočinek. Krásné bazény na koupání i s vířivkou a vodními radovánkami, bar v bazénu Vám poskytne veškeré občerstvení po celý den. Vhodný hotel i pro rodiny s dětmi - u bazénu je celá řada prolézaček a skluzavky."
    8
    "Služby a personál"
    "Služby dobré, personál velice ochotný. Delegátka se o nás starala v rámci svých možností. Nabídka výletů dostačující, je dobré si ostrov procestovat a porovnávat s životem u nás."
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Zábava večer - 1 vystoupení v týdnu. Sport - kulečník, stolní tenis. Strava - měli jsme all inclusive a strava byla rozmanitá, vynikající včetně mnoha nápojů i mixovaných a odpolední zmrzliny. Jídla v rámci all inclusive až dostatek, ale ti, co měli polopenzi naříkali, že je malý výběr, zvláště u večeře. Do tohoto hotelu doporučuji stravu all inclusive."
    po 31.8.2009
    "hodnocení"
    9
    Na kypru jsem byla poprvé v životě a moc se mi líbilo.Budu ráda vzpomínat...
    8
    "Poloha a pláž"
    "pláž je opravdu kousek od hotelu"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "hotel je hezky zařízen,až tedy na posilovnu,ta by potřebovala renovaci"
    10
    "Služby a personál"
    "Personál byl velmi příjemný"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Vzhledem k linkové autobusové dopravě je možnost různých výletů"
    pá 31.7.2009
    "Dovolená vhodná k odpočinku a koupání. Ideální pro rodiny s dětmi."
    4
    Klidne prostředí vhodné k odpočinku, pláže poloprázdné, moře čisté, hodně horko.
    4
    "Poloha a pláž"
    "Hotel je v klidnem prostředí(nemam namysli ruch z okolních cest, ale zábavu, atrakce, na pláž komplikovaný přechod přes rušnou cestu. "
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel bych zařádila do střední kategorie. Moc hezké byly bazénky u hotelu, je to větší areal vhodný pro děti. Obrázky z cestovky neodpovídají skutečnosti."
    "Služby a personál"
    "Personál byl v pohodě."
    "Zábava, sport, strava"
    "Jsou venku tenisové kurty, ale to je tak vše. Nějaké fitko ve sklepních prostorech je, ale dost zastaralé. Strava byla hodně skromná proti Španělsku. Se stravou jsem nebyla nadšená. Z ovoce stále dokola melouny a kiwi a jablka."
    pá 31.7.2009
    "Supr!!!"
    10
    Já jsem nadšená hlavně z hotelu, který byl nádherný a ráda bych se tam klidně vrátila. Ale chybělo mi to rušné centrum někde poblíž,s diskotékama atd. ale pro rodinu s dětmi je to určitě super :-)
    "Poloha a pláž"
    "Hotel leží v celkem klidné oblasti, ale autobusem se dá dojet kamkoliv. Kdo má rád procházky tak menší centrum s obchody a restauracemi je asi 15 min. chůze. A na pláž je to jen přes cestu."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel byl uplně úžasný, krásné 2 bazény, pokoje útulné a čisté. Krasný výhled na moře."
    10
    "Služby a personál"
    "100% nejlepší ... :-) "
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava byla skvělá, na snídaně i na večeře byl velký výber. "
    ne 31.8.2008
    "splněný sen - Kypr"
    9.5
    jelikož jsem si splnila svůj dlouhodobý sen, byla jsem velice spokojená
    8
    "Poloha a pláž"
    "kousek od hotelu cca 150m, sice podel silnice směr Larnaca, ale opravdu kousiček"
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "skvělý personál, hotel stále udržovaný v čistotě. poslední den jsme našli teda ve vnitřním bazenu ve sprchach velice nepříjemný smradlavý úkaz, ale jelikož jsme se koupali venku, netrápilo nás to"
    10
    "Služby a personál"
    "usměvavý personál, služby k plné spokojenosti"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "skvělá organizace"

    TripAdvisor

    Přidejte Vaše vlastní hodnocení

    Měsíc
    Rok

    Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

    Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna